Norsk Redneck Forening

Og sånn ble vi til!
Norsk Redneck Forening har alltid eksistert. Folk har bodd på bygdene i generasjoner. De har klart seg med de hadde, hjalp hverandre etter evne og hadde fester sammen. Den gangen het det bygdefolk som hadde fest på lokalet og kjørte til og fra fest med traktor og hengeren full av folk.
Da N.R.F kom på Facebook i 2009. Så var det etter at, to herrer i sin nest beste alder hadde mimret om en, barndom som sikkert hadde fått forsiden på VG. Det med tanke på alt vi gjorde som er betraktet som livsfarlig nå for tiden. Disse slitne herrene startet N.R.F for å se, om vi var de eneste overlevende fra tiden det var normalt å kle huset med asbestplater. Vi tenkte vi kanskje kom i 100 stykker.
100 ble til 1000 som ble til 10.000 og vi bare økte. De slitne herrene var ikke alene om å ha overlevd, det var mange som likte livsstilen vår og etterhvert ble det en krets rundt foreningen. I 2013 ble foreningen så stor at vi arrangerte redneck partys. De ble arrangert på øde steder av hensyn til almuen. Bra band spilte i skogen, på låven og i Sumpen. På høsten 2013 arrengerte vi vårt første redneck OL i Sumpen.
I oktober 2013 fant vi ut at vi måtte stifte foreningen ordentlig i Brønnøysundregistrene og tilby medlemskap i foreningen og jobbe litt for at flere kan ta del i moroa vi faktisk har. Delt glede er dobbelt glede, og mange ganger har vi sett dobbelt også. Velkommen ombord til en uforglemmelig tur!
Vainø Ulven-Kultima

Vainø Ulven-Kultima

Styret (u)ansvarlige leder

Billy, dvs Väinö er natural born redneck. Født langt uti skogen, brukte krutt som pepper på skolematen i ung alder. Glad i øl, pupper og sprengstoff. Og gaffa. Mengder med gaffa.Vokste opp sammen med Jarle. Gift med Gunn-Berit Ulven-Kultima som sannsynligvis er den eneste som klarer å holde han i ørene. General i foreningen, men trives best langt utenfor folkeskikken

Jarle Oppen Strømsbråten

Jarle Oppen Strømsbråten

Styremedlem

Jarle vokste opp sammen med Väinö på bygda på Ringerike i de harde 70 og 80 åra. Vi hadde en aktiv barndom og ungdom med mye sprell. Liker jakt, fiske og gullgraving. Er vaktmester av yrke, og prøver etter beste evne å være sjølforsynt med det aller meste. Gift med Rita og har to sønner som heter Christian og Tor Ivar.

Gunn Berit Ulven-Kultima

Gunn Berit Ulven-Kultima

Ka$$erer

Gunn-Berits viktigste oppgave er vel å holde Väinö i øra…
Født redneck, datter av en gartner. Vant til utejobbing og vet hvordan en traktor virker. Trives med vedhøgst, kapp & kløyving, helst langt ute i skogen. Gift med Väinö og økonomisjef i foreningen

Kristian Gulheim

Kristian Gulheim

Styremedlem

Født bygdegutt og countryfan. Ansvarlig for flere av artistene vi bruker, og låveball-general.

Morten Skovdahl

Morten Skovdahl

Styremedlem/TV-produsent

Herr Skovdahl er mannen bak kameraet og TV-serien som vises på MAX. Han er foreningens reelle «sorte får» som leder av produksjonselskapet Blacksheep TV.

Morten Gellein Næss

Morten Gellein Næss

Styremedlem

Morten, aka -Cowboy-, traff Gunn-Berit og Väinö på Rock River Western Town rett utenfor strømstad en vakker sommerdag i 2012. Fant tonen fra første stund, og ble invitert med på moroa vinteren etter. Morten lever ut det gamle vesten i Rock River Western Town, og på turer med Union Western Club i Sverige. I tillegg er han cowboy-action-skytter, og bor i et lite hus langt inni de Hobølske skoger.

Kommende Arrangementer

Kommer snart..

Samarbeidspartnere

Om Norsk Redneck Forening

Norsk Redneck Forening har alltid eksistert. Folk har bodd på bygdene i generasjoner. De har klart seg med de hadde, hjalp hverandre etter evne og hadde fester sammen. Den gangen het det bygdefolk som hadde fest på lokalet og kjørte til og fra fest med traktor og hengeren full av folk. Les mer